Hans, Johanna och Erik

Teater Hjärtattack

Teater Hjärtattack  där Johanna Fossum är konstnärlig ledare,  producerar olika  musikprogram: bl. a.  Die Fossum, Balladen om det angenäma livet,  ett hyllningsprogram till Monica Zetterlund med mera. Vårt motto är att attackera hjärtat med konst: Vi hör ett slag, och tar ett steg, vi får en rytm och tar två till. Våra stora inspiratörer är Bertold Brecht, Kurt Weil och Marlene Dietrich På senare tid har vi även ägnat oss åt att titta lite på 60 talets musik, ex. Joni Michel och The Beatles, vi har även en härlig Monica Zetterlund och Alice Babs repertuar.

En gång i Stockholm  + Wenn ich mir was wünschen dürfte / Live Stockholm 2014

Teater Hjärtattack
Erik Kjellberg, Johanna Fossum, Hans Müller
foto, Sanna Volny

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>